Hengen ja Tiedon Messuilla 15-16.syyskuuta 2022 on osastollani 369 (3kerros) Sari Lehto myymässä kirjoja ja kertomassa asioita Bosnian pyramideiltä, hän on käynyt siellä kanssani ja sen jälkeenkin, joten häntä voitta käydä jututtamassa ja ostaa tarvittaessa Bosnian Pyramidit ja Maagiset Mysteerit kirjojani 30€/kpl.Paikka on 3.kerroksessa ja vanhalla paikalla. Nyt Ravne-tunneliin pääsee jälleen, mutta itse maahan pääsy, ei ole edelleenkään hirveän helppoa. Viimeisen tietoni mukaan vaaditaan max. 48 tuntia vanha negatiivinen Covid näyte, että Bosniaan pääsee-nyt syyskyyssa 2022 ei sitä ehkä tarvita? Matkaan lähtevien on tuo syytä aina itse tarkistaa. Lentojen järjestely sinne, ei sekään vielä tällä hetkellä ole kovin helppoa. Kesäkuuta Bosnian pyramidien löytäjä tri Sam Osmanagich täytti pyöreät 60 vuotta eli parhaimmat syntymäpäivä onnittelut hänelle. Ravne tunneli on ollut keväällä suljettuna yleisöltä ja se avataan taas aikanaan kun se on Bosniassa taas turvallista ja sallittua..

Olen tekstikappale. Klikkaa tästä lisätäksesi oman tekstisi ja muokataksesi minua. Voit kertoa tässä vierailijoillesi tarinasi ja vähän enemmän itsestäsi.

Ravne 2 puistoon on rakennettu 2022 virallinen tenniskenttä, jossa on jo pelattu kansallisia pelejä. Tällä on haluttu tuoda hieman elävyyttä puistoon, sekä saada Aurinkopyramidi säätiölle tuloja jotta Ravne-tunnelia ja Ravne puisto tutkimuksineen voidaan ylläpitää-joka on tärkeää jotta tätä hienoa historiallista Bosnian pyramidi ympäristöä voidaan ylläpitää. Myös betoninen pienehkö pyramidi on sinne rakennettu pari vuotta sitten, jonka sisällä voi tietysti käydä.

Olen tekstikappale. Klikkaa tästä lisätäksesi oman tekstisi ja muokataksesi minua. Voit kertoa tässä vierailijoillesi tarinasi ja vähän enemmän itsestäsi.

04.11.2019, Löydettiin aivan sattumalta pöytäpaikkaa puistoon kaivettaessa uusi tunneli, Ravne 4. Joka oli jo esille tultaessa noin 60? metriä pitkä ilman soratäyttöä ja sivutunnelit oli ladottu umpeen kivimuurilla. Kuten kaikki vastaavat muutkin Ravne tunneleissa olleet sivukäytävät. Meillä oli suuri ilo ryhmämme kanssa olla Ravne-tunneleilla sekä 4.11. sekä 5.11.2019 jolloin tri. Sam Osmanagich ilmoitti asiasta ryhmällemme tästä henkilökohtaisesti, ja pyysi ryhmäämme mennä katsomaan historiallista löytöä. Alla tri Sam Osmanacigh'n, geologin sekä arkeologin henkilökohtainen kertomus asiasta. Mukana tutkimuksissa siis myös geologi joka on ollut töissä säätiöllä jo noin 9 vuotta sekä arkeologi sekä muita säätiön tutkijoita ja työtekijöitä. Kiitos Universumille tästäkin löydöstä.

Ravne-4 löydetty 4.11.2019

Bosnian pyramideilla tunnelit ovat olleet alkutalvelta ja keväällä suljettuina. Ja tunnelit avataan taas aikanaan. Kiitos Pyramidit kotisivujen käyttäjille💖14.02.2020. Ystävänpäivänä kotisivujen kävijämääräksi tuli jo upeat 5000 näyttöä alle vuoden sisällä. Suurkiitos kiinnostuksestanne ja sivuston kävijöille 💖Toivottavasti pystyn lisäämään uusia innostavia löytöjä sekä uutisia jatkossakin Bosnian mysteereistä👍 . Matti J. Salo.

 

 

Matkoja Bosniaan ei ole tällä hetkelllä suunnitteilla.

 

 

Huom!

Tarjoudun pitämään tarvittaessa esitelmän Bosnian pyramideistä sekä muista Bosnian maagisista mysteereistä

HUOM! Tiedustelut vain suoraan sähköpostitse biggestpyramids@gmail.com

 

 

Ryhmämme 5 marraskuuta 2019 keskustelemassa Bosnian pyramidien on löytäjän tri Sam Osmagich'n kanssa, juuri 4 päivä marraskuuta löydetystä uudesta RAVNE 4 tunnelista. 

20.6.2019, Ryhmämme Ravne tunnelin edessä Bosnian piramidien löytäjän tri Sam Osmanagich'n kanssa

 

Satoja Orbeja Ravne-tunnelissa - Huhtikuussa 2019 video: Matti J. Salo

Haastatteluni Egyptin TV:ssä CH8, helmikuussa 2019. Poikkeuksellisesti "Egyptin mysteereistä"

Ultrapäiviltä 2018 tri Sam Osmanagich'n haastattelu, jossa rkm Matti J. Salo, arkkitehti Tapani Koivula ja haastettelijana Sam'n tulkki Miriam Kankare

Matti J. Salon kotisivut Bosnian maagisista mysteereistä.

Matti J. Salo on kirjailija ja lisäksi ollut rakennusalalla rakennusmestarina lähes 40 vuotta.

 

Hän on vieraillut useasti Bosnian pyramideilla sekä muilla muinaishistoriallisilla paikoilla

Bosniassa, ja tutustunut matkoillaan mm. pyramidien löytäjään tohtori Sam Osmanagich'n.

 

Hän on käynyt useasti myös Egyptin ja Italian pyramideilla, josta alkoi suuri kiinnostus pyramideja kohtaan.

 

Hän on kirjoittanut aiheesta useita lehtiartikkeleita. Lisäksi hän on aiemmin kirjoittanut 3 kirjaa moottoriurheilusta 90-luvun alussa.

Rajatieto TV esittää: Matti J. Salo - Bosnian Pyramidit

Tri Sam Osmagich: Zavidovicin Kivipuisto. Jossa mukana myös Matti J. Salo

Orbeja Ravne Tunnelissa 2014

Heikki Savolainen. Emma-palkittu äänituottaja. Hengen ja Tiedon Messut SYK, Helsinki. 2017

Tri Sam Osmagich Hengen ja Tiedon messuilla 2017, osa 1

Orbeja Ravne tunnelissa megaliitti K2 :lla vko 15/2019 video: Matti J. Salo

Keskellä Bosnian Aurinkopyramidi ja sen vasemmalla puolella, Rakkaudenpyramidi Kuunpyramidilta kuvattuna. Marraskuu 2018, Kuva Matti J. Salo

Bosnia Aurinko pyramidillä 11.4.2019

Kuun pyramidin huipulla 17.4.2019

Bosnian Aurinko pyramidi säätiön facebook sivu 18.4.2019

https://www.facebook.com/260323900665720/posts/2413571178674304/

Ultra-lehden kirja-arviointi Bosnian pyramidit ja maagiset mysteerit. Matti J. Salo

Ultran kirja-arviointi Bosnian pyramidit ja maagiset mysteerit. Matti J. Salo

Matti J. Salon kotisivut Bosnian maagisista mysteereistä

Bosnian Aurinkopyramidi auringonlaskun aikaan, kuvattuna Kuun pyramidiltä. Marraskuu 2018. Kuva Matti J. Salo.

Bosnian Aurinkopyramidi Maailman Suurin Pyramidi

BOSNIAN PYRAMIDIT JA MAAGISET MYSTEERIT Kirjailija ja rakennusmestari Matti J. Salo vieraili ensimmäisen kerran Bosnian pyramideilla 2014 sekä alueen muilla mystisilla paikoilla, jotka tohtori Sam Osmanagich löysi vuonna 2005.

 

Itse pyramidien ikä on radiohiiliajoituksen mukaan noin 30 000 vuotta. Pyramidilaaksoksi kutsutulta alueelta ja sen läheisyydeltä on sen jälkeen tehty hyvin mielenkiintoisia löytöjä mm. kivipallot ja megaliittikylä. Pyramidit myös näyttävät lähettävän kosmista energiaa suoraan avaruuteen. Mitä muita salaisuuksia matkailijat ovat kohdanneet Bosniassa, ja miksi virallinen tiede ei vieläkään hyväksy löytöä keinotekoisesti rakennetuiksi pyramideiksi?

 

Kaksikielinen 108-sivuinen kirja Bosnian pyramidit ja maagiset mysteerit 124 kuvalla vie lukijan mystiselle matkalle Bosnian pyramidilaaksoon...

 

Kirja sisältää mm. Pyramidien löytäjän Tri Sam Osmanagichin alkupuheen, Virolaisen näkijän ja parantajan Lille Lindmäen Ley-linjakartat Visokon pyramidilaaksosta.

 

Merdin Mostarlic, työskennellyt pyramidisäätiön oppaana 3 vuotta: “Bosnian pyramideilla on runsaasti mielenkiintoisia paikkoja, jotka ovat tavallaan ainutlaatuisia.

 

Tämä kirja on jättänyt positiivisen vaikutelman, ja olemme hyvin ylpeitä ja iloisia, että olemme osa sitä.“ Tapani Koivula, arkkitehti, paranormaalin tutkija ja kirjailija: “Tämä on kirja, josta voi tulla avain Euroopan ja Maa-planeetan Uuteen Aikakauteen!”

 

Kaikki tekstit suomeksi ja englanniksi samassa kirjassa.

 

Kirjaa voi tilata suoraan kirjailijalta 30€/kpl+postituskulut 6,20€, sisältäen kirja-aiheisen postikortin tai kirjamerkin

 

Sähköpostilla: biggestpyramids@gmail.com

Bosnian pyramidit ja maagiset mysteerit. Uutuuskirja 2018 kertoo Bosnian pyramidit ja muista Bosnia mysteereistä. BOSNIAN PYRAMIDIT JA MAAGISET MYSTEERIT Kirjailija ja rakennusmestari Matti J. Salo vieraili ensimmäisen kerran Bosnian pyramideilla 2014 sekä alueen muilla mystisilla paikoilla, jotka tohtori Sam Osmanagich löysi vuonna 2005. Itse pyramidien ikä on radiohiiliajoituksen mukaan noin 30 000 vuotta. Pyramidilaaksoksi kutsutulta alueelta ja sen läheisyydeltä on sen jälkeen tehty hyvin mielenkiintoisia löytöjä mm. kivipallot ja megaliittikylä. Pyramidit myös näyttävät lähettävän kosmista energiaa suoraan avaruuteen. Mitä muita salaisuuksia matkailijat ovat kohdanneet Bosniassa, ja miksi virallinen tiede ei vieläkään hyväksy löytöä keinotekoisesti rakennetuiksi pyramideiksi? Kaksikielinen 108-sivuinen kirja Bosnian pyramidit ja maagiset mysteerit 124 kuvalla vie lukijan mystiselle matkalle Bosnian pyramidilaaksoon... Kirja sisältää mm. Pyramidien löytäjän Tri Sam Osmanagichin alkupuheen, Virolaisen näkijän ja parantajan Lille Lindmäen Ley-linjakartat Visokon pyramidilaaksosta. Merdin Mostarlic, työskennellyt pyramidisäätiön oppaana 3 vuotta: “Bosnian pyramideilla on runsaasti mielenkiintoisia paikkoja, jotka ovat tavallaan ainutlaatuisia. Tämä kirja on jättänyt positiivisen vaikutelman, ja olemme hyvin ylpeitä ja iloisia, että olemme osa sitä.“ Tapani Koivula, arkkitehti, paranormaalin tutkija ja kirjailija: “Tämä on kirja, josta voi tulla avain Euroopan ja Maa-planeetan Uuteen Aikakauteen!” Kaikki tekstit suomeksi ja englanniksi samassa kirjassa.

Bosnian pyramidit ja maagiset mysteerit kirjan kannet. Suunnitellut Anni Kultajoki.

Tarjoudun pitämään halutessanne esitelmän. Bosnian Pyramideista ja muista Bosnian mysteereistä. HUOM! Tiedustelsuoraan sähköpostitse biggestpyramids@gmail.com. Huom! EI LINKISTÄ

Kiitos että luitte tänne asti sekä kiitokset kiinnostuksestanne Bosniaan.

Tästä voitte tarvittaessa ottaa yhteyttä alla olevilla yhteystiedoilla - sähköpostitse.

Yhteystiedot:

Matti J. Salo

biggestpyramids@gmail.com